Den Søde Ventetid ApS
Cvr nr. 39180944 Skjoldborgsvej 45 – 5270 Odense N E-mail: kontakt@densoedeventetid.dk Tlf.: 25 12 23 20

Ved online handel hos Den Søde Ventetid ApS accepterer du samtidig følgende handels-og leveringsbetingelser

1. Levering

Hos Den Søde Ventetid.dk afsender vi din ordre samme dag eller den førstkommende hverdag. Varerne afsendes med GLS til pakkeshop eller DAO pakkeshop. Leveringstid på 1-4 hverdage. I særlige tilfælde ved tryk- og broderivarer kan leveringstiden være op til 8 dage. Vi tager samtidig forbehold for, i særlige tilfælde, for forsinkelser ved vores leverandører.

Fragtpriser ved forsendelse i Danmark

GLS pakkeshop 39 DKK. 1 – 4 dages leveringstid
Ved køb over 499 GRATIS levering

DAO pakkeshop 35 DKK. 1-4 dages leverigstid
Ved køb over 499 GRATIS levering Afhentning i Odense efter aftale. Når din ordre er pakket og klar, modtager du en e-mail fra os, hvor vi aftaler hvornår du kan afhente din ordre.

Ved køb af større møbler kan priserne variere.

2. Betaling

Betaling for ordre lagt på www.densoedeventetid.dk sker altid via en sikker forbindelse der varetages af ePay. Når du handler hos os, kan du betale med følgende:

– Dankort / VISA dankort
– Mastercard – JCB – Maestro – American Express

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25 % moms.

Når du laver en ordre hos Den Søde Ventetid ApS trækkes pengene først når varen afsendes.

3. Fortrydelse – og returret

Hos Den Søde Ventetid ApS er vi omfattet af købelovens regler om fortrydelse- og returret i forhold til internethandlet. Du har derfor 30 dages fuld retturret fra den dag du modtager din vare. Såfremt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret,  skal hurtigst muligt og indenfor 14 dage fra modtagelse af din vare, give os besked herom på mail: kontakt@densoedeventetid.dk. Returvaren skal sendes retur til os senest 14 dage efter der er givet besked om fortrydelse.

Du kan ikke fortryde dit køb, ved at nægte modtagelse af din vare, eller ved ikke at afhente din vare i pakkeshops. Der skal gives skriftlig besked til os herom. Ønsker du blot ombytning til anden størrelse eller lignende, anbefaler vi at du lægger en ny ordre, så processen fremskyndes og vi undgår udsolgte varer.

Når vi har modtaget dine returvarer og godkendt returneringen, vil du hurtigst muligt, og senest 14 dage efter, få tilbageført købsbeløbet til det kort du brugte til betalingen.

Varene skal retur sendes til:

Den Søde Ventetid ApS
Skjoldborgsvej 45 5270 Odense

Fragtomkostningerne i forbindelse med returnering, påhviler dig som køber. Du har som køber, samtidig ansvar for at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer ansvaret for varens stand fra leveringstidspunktet.

En ny lovgivning giver dig som kunde mulighed for at afprøve din vare, på samme måde som i en fysisk butik, dog med det forbehold at varen ikke unødigt forringes, end hvad der er nødvendigt for at afprøve varen på almindelig vis. Det betyder at du kan pakke varen ud af emballagen, men ikke klippe mærker og tags af. Varen skal kunne sælges igen, hvis du fortryder dit køb.

Bemærk. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

4. Reklamationsret

Der gives i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader, slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd, opstået ved fejlagtig brug af produktet. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid betragtes som rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller afslag i prisen alt efter den konkrete situation. Henvendelse rettes til kontakt@densoedeventetid.dk, hvor du bedes beskrive fejlen, så deltaljeret som muligt.

5. Persondatapolitik

Hos www.densoedeventetid.dk har vi brug for følgende oplysninger, for at kunne behandle og sende varen til dig; navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ordre. Vi har i følge regnskabsloven pligt til at gemme oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Oplysninger der er afgivet til Den Søde Ventetid videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand – ligesom vi ikke registrer nogen personfølsomme oplysninger.

Som registeret hos Den Søde Ventetid har du altid ret til at gøre indsigelser mod registeringen og samtidig ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registeret på dig. Oplysningerne kan du få ved at rette henvendelse til kontakt@densoedeventetid.dk

Ved tilmedling til nyhedsbrev registreres din e-mail adresse. Denne videregives på ingen måde.

6. Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på densoedeventetid.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende, vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere webshoppen.

×
×

Kurv